Inloggen

Bezorgen & montage

Dropshipment:
Nadat een bestelling bij ons binnenkomt, ontvangt de eindklant vanuit Outdoor Island (met verwijzing naar de dealer waar het product gekocht is) een mail met de geplande leverdatum.

- Bestellingen die niet gemonteerd hoeven te worden, worden getransporteerd met Mainfreight, een extern transport bedrijf. De bestelling wordt aangemeld met de gegevens van de eindklant. De klant ontvangt +- 1 dag van te voren een track&trace code via de mail. Hierin is het verwachte bezorgmoment te zien en eventuele vertragingen. De klant dient thuis te zijn voor het in ontvangst nemen van de goederen. Outdoor Island heeft geen invloed op de tijdsblok van levering.

- Indien een bestelling gemonteerd moet worden, moet de klant akkoord geven op de geplande leverdatum. De klant dient thuis te zijn, ook tijdens het moment van oplevering en zet een handtekening voor akkoord van oplevering.

Eigen voorraad:
Er kunnen natuurlijk ook producten besteld worden voor eigen voorraad. Deze worden verwerkt en verzonden. Zij dit met het transport van Outdoor Island of via Mainfreight.
Het is natuurlijk ook mogelijk om bij Outdoor Island te komen afhalen. Je ontvangt dan vanuit ons een bevestiging wanneer de bestelling klaar ligt voor afhaal.

Ambacht
Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats.
Robuust 
De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen in combinatie met staal.
Goede service 
Outdoor Island biedt de service om het speeltoestel bij de eindklant te monteren.
Snelle levering

Bestellingen via de webshop kunnen snel geleverd worden voor eigen voorraad of rechtstreeks bij de eindklant. 
 

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20230602 18:29:38 PC10False0FalseTrue220102